Det finns så mycket

Det finns så mycket jag skulle behöva göra men jag orkar inte. Orkar ingenting.
Om jag lägger mig med täcket över huvudet och hoppas att världen utanför försvinner, kommer det att funka då?
Allting är just nu som en enda beigebrun, geggig sörja. Ungefär som världen utanför, slaskig och helvetisk.
Jag försöker i alla fall. Jag kokar korv och förbereder mig på att tugga och jag har duschat.
Kuken. Fittan. Kuken.

Fuck februari/mars

Usch. Idag vaknade jag av migrän igen. Nacken är som om den var stelopererad och huvudet sprängs snart. Messade skolan och försökte sova bort det samtidigt som Femman körde ett hejdundrande race, inklusive både mellanstadiesladdar samt pappersdödarlekar, i hela lägenheten. Fan hon blir bara farligare och farligare, häromdagen slog hon till mig i ansiktet när jag sov. Snart vaknar jag väl utan ögon. Nån som vill köpa katt, billigt som fan!

Tog mig upp ur sängen nyss och mosade i mig ett gäng panodil. Började denna skitdag med att betala räkningar bara för att märka att resten av månaden är dyngpank. Fan, jag har redan haft en sån månad.
Inga pengar, inget normalt huvud. Inte konstigt att man åker ner i deppspiralen.
Nu ska jag lägga mig under täcket i soffan och sura.

Fan, jag som så gärna ville spendera massor av pengar på Makeupstore. Hade min kusin här för ett tag sen och hon hade så himla många fina grejjer därifrån. Ge mig!!

Ny hobby

Idag har jag blivit en fotbollstjej. Jag har varit på o´learys och kollat på Liverpool vs Manchester city och jag gillade det!
Jag blev sur när Liverpool låg under och lyckan sprudlade när de kvitterade. Så det så. Guuu va roligt det är med fotboll. Tack Th för en kanonkväll!

Till Kaninen


MIN KANIN är för rolig. Jag kan inte sluta skratta..kolla här vad hon skrev i Filifjonkans gästbok. Jag dör kärleksdöden!!

Postat av: Kaninen

Kolla Gardells blogg, jag dog av skratt: http://www.jonasgardell.se/doc/diary.jsp?id=776
Lika mycket som jag skrattade när jag tittade på H.E.A.T-trummisens lilla snopp. Den såg så ynklig ut att jag fick moderskänslor för den.


Moderskänslor, jag dööör. HAHAHAHAHA!!!


För långt gubbvil

Förut skulle jag bara powernappa i en kvart, detta slutade i en timme på sofflocket. Så nu, var är jag nu? I soffan, pigg såklart och det är faktiskt ganska trevligt.
Jag får vara uppe för jag har sportlov minsann, fast jag måste träna också vilket jag har gjort idag och vilket resulterade i ond kropp.
Ny bild, han är fin, det går inte att förneka. Iofs gjorde min kusin det i helgen. Hon fick se honom och kunde inte för sitt liv förstå vad det var som var vackert med honom. Nåja, jag gillar att vila ögonen på honom iaf.

Har haft en urtrevlig mailkonversation på helgon ikväll/natt med en helt annan karl som också har en vacker näsa. Vi ska gifta oss och starta den där dvärgfarmen inom kort. Det blir nog bra.

Nya L word.
Nya Big love.
Och Six feet under!!
Tack Filifjonkan för den! Jag längtar till att vakna upp på morgonen nu när jag lånat din box.

Under helgen som var hade jag som sagt besök av min kusin från storstaden. Det är hur trevligt som helst att ha en kontinuelig kontakt med den där snärtan må jag säga. Vid diskussion kom det dock fram, det jag inte ens tänkt på. Jag fick ur mig, så där som man får i en vanlig tjejdiskussion, att jag inte haft sex sen i Februari. Hon påpekade att det kunde väl inte vara så länge i så fall och undrade om jag hade koll på datum. Då, som ett ljus, gick det upp för mig att det är ett helt är sedan jag hade sex. Det är galet. Jag måste nog ta mig i kragen här. ETT ÅR!

Nu ska jag se om jag fått nåt mail angående giftemålet.


Kramp

..i mellangärdet. Jag kan inte fortsätta så här. All denna väntan på ingenting. Just nu känns det precis som en gammal Aroma-text; Away from whatever. Ups and downs om vartannat. Jag går och röker! Och inga moralpredikningar nu, jag är vuxen nog att röka när jag vill. Raderaraderaraderaderaraderaraderaraderaraderaraderaradera

Up and downs

Plötsligt står du mitt framför mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Slänger ur mig nåt otroligt vimset och det känns som att luften står still.

Minnen vaknar, den krossade drömmen, jag ska aldrig trilla dit igen.

Jag är ledsen att det blev som det blev jag gör aldrig samma misstag igen.


Jag vet att det är kört men du är hos mej nu och jag vet att du inte stannar länge men det spelar ingen roll för här ligger vi, och utanför rusar hela världen förbi.


Det är klart att jag blev besviken, det är klart att jag blev ganska sänkt.

Jag hade drömt och hoppats länge men det blev aldrig som jag hade tänkt.

Men med tiden har jag lärt mig acceptera att det aldrig blir du och jag

Jag är glad att du finns, glad för att du är här och glad för att du är glad.


Jag vet att det är kört men du är hos mig nu. Du håller mig hårt, jag sluter mina ögon och tänker om det bara var vi och utanför rusar hela världen förbi.     

( Östermalm- 46 minuter med dig )

Dagens vill ha

* Hjälp med datorn så Sims kan spelas
* Sms
* Oz-boxen
* Friskt huvud
* Musiktips
* Opererade ögon


Praktik

Idag har jag haft en 10 timmars dag på praktiken. Ojoj, det gjorde ont att åka dit vid halv tolv och veta att man hade 10 timmar av bara-teckna-inte-jobba- eller-lägga-sig-i framför sig. Men det blev en kanondag. Lite seg på mitten men kvällen spenderades med UNO ( vilket jag har tänkt köpa hur länge som helst men inte tyckt mig ha råd till, fan över 100lappen för ett kortspel ) och senare keramik!! Jag vill alltid hålla på med lera. Gudars vad det är roligt. Jag frågade personalen på skämt vad jag skulle få göra och blev då tilldelad en lerklump och sen satt jag där, i min egen värld, inte mycket tecken då inte. Ge mig lera, ugn och glasyr!!
Nu måste jag tänka på refrängen då imorgon börjar redan halv sex...phew..

Hej daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!


FittEva

Idag är jag förbannad. Förbannad på Eva. Varför ska hennes äppleincident drabba alla andra? Jag borde sluta klaga men denna gång har det varit förjävla ont. Sluta läs om ni vill för jag kommer att fortsätta klaga tills denna pärs är över.
Som den kloke Arseface en gång sa: Om jag kunde trolla med knäna och vissla som en spjuver.

Igår sa jag ifrån, kanske på ett snällt sätt, men jag gjordet i alla fall. Det va bra gjort tycker jag. Ibland blir jag lite stolt över mig själv men samtidigt undrar jag ju vart det leder. Ja du Kaninen, vi måste hitta nån som kan byta våra hjärnor ett tag så vi får ordna upp våra liv en gång för alla.

I morgon, tillbaks till praktiken. Mycket tid lite hockey.

Förbannat

Jag har mensen från helvetet, inga romantiska hjärtan här inte.

Hörselskadad

Jag tror att herrn på Snåret är hörselskadad. Igår brände jag nämligen alldeles ypperliga åkabilskivor till honom och frugan så de skulle få det trevligt på Huvudstadstrippen men när jag ringde och hörde om det smakat bra i öronen sa han att det inte alls varit något alls som han gillat!! Han propsade dock på att han såklart tyckte att jag va världens bästa hustomte som gjorde såna söta saker och brände skivor åt dem men han hade inte gillat ett enda ackord i låtarna. Den enda rimliga förklaringen måste vara att han blivit hörselskadad med åren. Jag lyssnar på skivorna nu och ur mina öron rinner det bara kärlek, för vem kan inte älska Afghan Whigs, Cathedrals rockiga Hopkins, åkabilgudarna Airbourne, Rio Grande, Dolly, Eddie Vedder, Sigge Fürst, The Royal Cream, Priestess och K´s Choice?
Jag blir lite ledsen, ungefär som när jag tipsar honom om tokbra böcker och han nekar. Jag måste lära mig att alla inte har samma eminenta smak som jag. I löve ju iallafall Matas fast jag vill att du ska bli glad och digga.

Efter att jag dragit mina tunga, motsträviga ben till gymet igår och förlorat all min energi på soffan hemma tog jag mig i kragen. Jag använde de sista dropparna kämpaglöd framför spegeln med handen i sminkväskan och begav mig till ett urtrevligt middagspartaj hos Norrbaggen och en utav mina finaste flickor. Tur det! God paj, smarrigt hembakat bröd, läskande sallad och superb toscakaka ( allt i GI anda såklart ) slank ner i strupen och mitt hjärta smälte som vanligt för barnen. Råkade dock efter ett dygn skicka ett sms helt utan anledning och blev osams med mig själv. Nåja, ingen idé att ångra nåt. Jag är ju som jag är och lyckan är nog att vara mig, den största lyckan efter den som de personer som får ha mig i sin närhet besitter..( det sista till Kaninen )

Nu samla kraft till träning samt läsa ut bok.

RSS 2.0