Slutdiskuterat!

Nu lägger vi ner namnen va!

Ujuj, en annan är knallröd i ansiktet, kritvit runt munnen och har påsar under ögonen. Är det nån annan som lider av samma träningsallergi som jag? Eller är det så att det bara är jag som kämpar på gymet? För alla andra verkar ha normal hudfärg, ev lite lite svett och andas knappt på löpbandet.

Nu måste jag duscha för jag har minsann fått discofitta och kisstofs deluxe av all svett.

Svart hål

Jag känner den. Nu är den tamejfan på ingång. Fan, sök skydd!! Det bara bubblar i mig av irritation över precis allting. Jag vill ha en boxningssäck, ett välisolerat rum att skrika i, mer hår att slita bort och saker att slå sönder. Jag vill mosa käften full av godis och kasta glas på betongväggar.

http://se.youtube.com/watch?v=8OsNh-l_e9g

Lista från Anna

Först till Timo: Det fanns fler än en basist och minst fyra ljudkillar på programmet igår.

4 av Mina favoritprogram på TV
* The L word ( alltid först )
* Californication
* Kalla fötter ( ååå jag är sugen på boxen igen fast jag nyss såg den )
* Oz

4 saker jag gjorde igår

* Dog av mensvärk, dock utan blod
* Tittade på Big Love
* Kramade Eskil
* Lade mig halv nio

4 saker jag längtar till (efter)
* Den stora kärleken
* Barn
* J
* Nästa avsnitt av L word


4 Favoritrestauranger

* äter inte på restaurang
*   ...        
*   ...
*   ...


4 saker på min önskelista

* Ny DVD
* Lagning av stationära datorn
* Nya strandkroppen
* Kärlek


Groupie

Jag sitter här och kikar på svts nya satsning popcirkus och lägger märke till att jag minsann legat med både basisten och ljudkillen.. Jag måste nog jobba mig uppåt till sångaren snart.

Annars? Väcktes av en ilsken telefonsignal imorse, en söt linköpingsdialekt i andra änden frågade: Är du sjuk? Jag frågade med min lena honungsstämma vad klockan var och fick reda på att jag precis börjat skolan. Jahopp, så det vara bara att ta en banan i farten, starta Fittan, hämta kaffe i matsalen för att sedan generat komma upp till klassrummet. I min skola ha vi ett nytt uttryck: Att göra en Varg = att försova sig. Mitt persontecken är Varg och resten kan ni ju lista ut själva även om ni inte alla är fullvuxna rävar. Nu ska jag spana  på min ljudkille. Tjolahopp!

Väntan

I soffan, nedbäddad. Jag fattar inte varför jag är trött. Jag har ju gubbvilat och får sova länge imorgon men likförbannat är jag trött. Väntar och väntar på nya L word avsnittet och slötittar på Lipstick jungle under tiden. Har även ett nytt avsnitt av Big love att se fram emot:)
Nu ett meddelande till alla mina vänner med kamera; Snälla, pretty please, lägg inte ut några som helst foton på mej på Fisboken. Jag hatart! Jag känner mig fet och ful nuförtiden, i alla fall på foton, och vill inte att det ska skyltas med mitt jag på Fisboken där jag försöker skaffa mig en karl. Jag vill själv kunna välja mina bilder. Töntigt men sant. JAG VILL INTE! Jag lovar att ni får tagga mig hur mycket ni vill om några månader då jag hoppas att min diet och mitt tränande har gett resultat men tills dess är det fotoförbud. Uppfattat? Tack!

Idag är jag glad för min ena Bejbi och ledsen för 2 andra. Snacka om splitpersonality.

Nu ska jag lägga mej och vänta igen.

Klanttant

Haha, nu har jag gjort bort mig. Brrrrrrrrrrrrt...
Jag skulle skicka ett sms på min mens till en polare. Hur konstigt låter det i era öron? Men grejjen är att under min sista mens fick jag en sån fin. När jag skulle byta binda var det som ett rött hjärta i den gamla, ett fint klarrött hjärta. Detta fota jag såklart med mobilen och skulle idag skicka och visa en kompis. KOmpisen var i telefon hela tiden när jag skickade och vi frågade oss i flera minuter varför mmset inte kom fram. Jag kollade i utkorgen och upptäckte att jag skickat mmset till en kille som jag pratade med på nätet för typ ett år sen och efter det lagt ner för att han var för tråkig. Vi har inte hörts sen dess, inte förrän nu....Han fick ett mms på min mens, ett mms utan text, bara en bild och efter det fick han ett mms på min långa lärare tillsammans med min korta polare. Shit, undrar om han blev nöjd?
Nu ska jag gå och dö..

By the way har jag tränat idag med fast bara 1,5 timme och efter det lagade jag världens godaste käk med bl.a fräst nyspenat, färsk sparris och vitkål.

Måndag

Ja, det är måndag. Jag hade en helt underbar dag och kväll igår trots att det var mycket att stå i. Vaknade fin och pigg efter A.s 30galej och höll låda samt gymnastikstund med mina trötta medpassagerare, sen vare bokcirkel. Matintaget i helgen kan vi kanske radera för det fanns inte ett uns GI i det. I fredags potatisgratäng och efterrätt, vad jag skulle vilja kalla lite GI, med nötter och grädde hos Filifjonkan som tagit en sån fin examen, i lördags middag hos gamlingarna ( även där potatis och sockrig efterrätt ) och igår kebabrulle. Nja, inte så bra kanske men jag rörde tamejfan inte godisskålen på nåt utav ställena. Det kan ha hänt att det slank ner ett och annat chips på 30festen under den spännande lebb-lektionen K gav men det var bara ren och skär spänning. Idag har jag ätit kotlett och kesotjafs, det är väl bra eller?
Gudars vad roligt det var på festen, fylla och härliga människor. Herr Träd som man inte sett på flera år och annat glatt folk i en enda salig röra. Grabbarna spelade tokfint och jag öppnade mitt hjärta för både Filifjonkan och nån liten, liten kille som vägrade låta mig hålla hans snopp när han kissade.
Fina ord idag i skolan igen. Jag gråter typ varje dag åt di där fina flickorna som överöser mig med kärlek.
Hemligheter och överenskommelser per telefon och hårda pussar från Mats. Jag gillar mitt liv! Visst kan jag sakna ett och annat, stora kärleken och ofta pengar men i det stora hela är allting runt mig som ett enda lyckorus nuförtiden. Ja, jag har gråtit väldigt mycket under denna period med men det antar jag bara är för att det finns så himla mycket känslor i att vara glad. Nuförtiden avundas jag nästan mig själv men jag antar att det krashar snart. Hoppas inte.

Kuken, kuken, kuken och sen ännu en kuk

Shit, det är mycket nu märker jag.
Jag drar och tränar i stället.
Sen middag, brorson och kalas.
Sen Adde, fest, paket och rödvin.
Oj, oj, oj, oj

Behov

Jag har ett grymt behov av att skriva av mig och sen aldrig mera behöva se mina anteckningar igen. Skriva, radera, borta. Tänk om det skulle funka. Ledsen att säga att det inte kommer funka. Lägg alla tankar åt ett annat håll nu T. Åt ett väderstreck som kanske har mer att ge tillbaks. Gör det och håll käften! Sluta tro att saker du gör kan göra något annorlunda för du har fortfarande inte den där voodoo-liknande förmågan och du kommer heller aldrig att få den.

http://www.youtube.com/watch?v=cm3N1p_h5ec

Tomt, don´t ask..

Överallt tomt men inte i huvudet. Jag vet ju att det inte är en bra idé men ändå, älta, älta, om och om igen. Tjejtitta på allt i rummet. Fastna i saker. Det skulle ju inte funka ändå, kanske därför det är så intressant, jag vet inte. Vad är det egentligen som händer? Varför blir jag sån här? Ha! Jag spelar oberörd. Oberörd på pappret i alla fall. Inne är det kaos. .Hur ska jag kunna somna i natt? ..don´t ask..

Spotta ut

Igår/igår natt kom jag fram till att jag pratar alldeles för mycket. Säger alltid allting rätt ut. Ibland utan att tänka men ofta också när jag tänkt igenom och kommit fram till att "skitsamma". Jag säger saker som jag inte direkt ångrar men som jag funderar på varför jag sagt. Nu pratar jag inte om elaka saker. Jag hoppas verkligen att jag inte säger elaka saker, i så fall får ni slå till mig. Jag pratar inte heller om hemligheter, trots att jag vet att många tror det. Nä, jag pratar om min stora, stora käft. Jag testar gränserna hela tiden. För hur ärlig man egentligen kan vara mot människor. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag bara vet att jag skiter i det. Jag är väl helt enkelt sån.

Efter att min käft bubblat på hela natten somnade jag och vaknade varken av mobilen, telefonväckningen, samtalen från klasskamraterna eller smsen. Hjärnan och kroppen var väl helt slut efter alla bekännelser antar jag. En försovning till, en skoldag till och en jobbig timme på gymet med Taven. Aj vad ont jag ska ha imorrn.

Blod, svett och tårar

Jag trodde aldrig att jag skulle få upp ögonen idag. Misstänkte att jag skulle vara svullen hela dagen. Igår började jag nämligen på sista säsongen av Kalla fötter. Fy fan, jag visste vad som skulle hända men ändå. Jag tjöt så grannarna undrade vad som stod på. Ni vet så där snorigt, hulkande, andningsproblematiskt, skakande och med höga ljud. Ojoj, sicken serie det är! Har ni inte sett den rekommenderar jag den starkt. Jag har boxen så det är bara att låna.

Skolan var trevlig och jag fick ännu mer generande samtal från mina klasskamrater om hur mycket de tycker om mig, hur de kan säga allt till mig och hur de längtat efter mig. Jag måste ju helt enkelt vara en bra person. Sen om vissa tycker att jag är lite knäpp och galen är verkligen inte hela världen.

Åkte till gymet direkt efter skolan och trampade maskin och powerwalkade i sann Linda Rosing-anda så nu känner jag mig som världens duktigaste. Och föresten, inget godis sen fredag:) JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA! 

Fittkukare

Satan nu försvann all text som jag skrivit...nåja, jag får väl börja om igen..

Nu står köttfärslimpan i ugnen och jag har satt mig på sofflocket i spänd förväntan inför min nya diet, för köttfärslimpa och broccoli är väl GI? Gudars vad smal jag ska bli. Redan imorrn har jag nog gått ner 3 kilo. Ja , jag trort!
Idag har det headbangats och diggats av rang i min lya, Dundertåget har nämligen lagt ut en ny låt på majspäjs. Gudars vad bra den är! Jag fick abstinens när jag var utan den i bilen på väg till min brorson förut men nu är den på repeat igen. Jag kommer väl att dö innan skivan släpps i februari, dock kanske jag kan dra i lite trådar och slicka några kontakter i röven och få loss den lite tidigare. Hoppas, hoppas!!

Jaha nu till gårdagen och Snåretincidenten! Som sagt var jag hos min favoritfamilj på Snåret igår och som den hustomte jag är snokade jag såklart runt om det fanns nåt att göra då familjen styrde i köket. Ett tu tre så låg den bara där! Lappen! Den hade någon slags dragningskraft jag inte kunde motstå där den låg helt öppet på köksbänken. Så här stod det:

Vi tuffa heterosexuella grabbar tycker att det är bögfjolligt att sova därför hoppar vi över ibland. Hundarna behöver inte ut i hundgården, jag kommer hem vid tolvhugget och gör 300 armhävningar. /Loverboy


Och min finaste tjeja E hade svarat:

Åh baby vad du är duktig!!....och stark

Gudars, jag trodde jag skulle dö av skratt. Det var den mest romantiska lapp jag någonsin sett:) Självklart har jag frågat om lov att få använda den vackra texten i min väl-lästa blogg. All cred till Ella och M på Snåret. Jag älskar er! Jag har inte skrattat så mkt på massor av dagar.

Okej, igår då? Incidenten med MP-killen som stötte på Kaninen..Han skickade sent omsider ett mejl till mig vartefter jag skällde ut honom efter noter för att ha stött på min polare och det hela slutade med att vi ska gifta oss på hans äng och att han fick spendera natten på soffan ist för i sängen med mig. Det blir nog fint det här ska ni se. Nu luktar det kött!!

Fredagsmys

JAG KAN INTE SOVA!!!!! Kuken!
Idag begav jag mig hem till de där trevliga på Snåret. Jag skulle sno med mig Pumpen hem tänkte jag och fastnade som vanligt där i myset. Fruktsallad och pussar av ungen och ve och fasa På spåret! Fast jag fnittrade en gång faktiskt men jag gillart inte. Jag har ju för fan ingen koll på städer och land och sånt, plus det där med åksjukan.
Hade värsta grejjen att blogga om men glömde såklart fusklappen på Snåret och nu kan jag ju inte ringa och fråga vad det stod på den så ni, kära läsare, får stå ut tills imorgon.

Väl hemma fick Pumpen sitt välbehövliga bad, han är ju inte på SPA för intet, och vi parkerade oss i soffan. Hade en trevlig msnstund med Timo Hagström och Kaninen. Tokigt så di kan göra nuförtiden, en kan ju va tre i en msnkonversation:) Vi diskuterade killar på MP och jag berättade för Kaninen att jag hade bestämt mig för att gifta mig med besökare nummer ettusen. Som tur var var det en ganska trevlig karl, enligt presentationen, och Kaninen höll med då hon surfade in på hans sida. Jag skickade rosor och förstoringsglas och dyl. till honom så att han skulle förstå att han skulle adda mig på msn så vi kunde gifta oss och allt. För er som inte vet hur det går till kan jag säga att om man inte betalar och blir VIP på mötesplatsen får man varken skicka eller läsa andras brev. Då får man helt enkelt skicka färdiga bilder med astöntiga saker på så att de fattar att de ska kolla runt på ens sida efter mailadressen, som inte heller får stå utskriven. Ett tu tre så skriver Kaninen på msn: Oj då, nu blev det visst inget bra...
Då hade karljäveln skickat en ros till Kaninen ist för mig!!
Kuken, jag hotade Kaninen med att stöta på hennes brorsa då hon tog mina killar men till slut blev vi sams igen. Jävla karlar.

Nu ska jag mysa med Pumpen, på återseende och Charles: Krya på dig!


Bitterfittan

Ja, det tog som fan Annapladder. Jag vill inte vara bitter och jag hoppas att jag inte är det jämt för i så fall vill väl ingen leka med mej.
Idag är jag dock tupphand slår mot vänster bröst  förbannad! Den 23 december ringde jag till CSN och undrade varför jag inte fått mina 5700 riksdaler som det stod att jag skulle få. Den suraste, bittraste tanten svarade att mina pengar inte skulle komma förrän den 5e januari. Jag funderade på hur fan jag skulle klara mig tills dess. Jag hade varit förutseende nog att betala min decemberhyra långt innan då jag visste att jag inte skulle få lika mycket pengar i december som innan men vad jag inte visste var att jag inte skulle få några alls. Världens bästa PM lånade mej ett par tusen så att jag skulle klara lite små julklappar, nyårsmaten och att överhuvudtaget överleva under perioden fram till den 5e januari. I natt, när jag inte kunde sova p.g.a febersvettningar/frysningar ringde jag telefonbanken samtidigt som jag funderade på hur jag skulle orka ta mej ner till djuraffären och köpa Mats och Femmans efterlängtade kattsand ( de har två cm hög sand i lådan just nu och är ledsna ) "Du har 154 kr kvar på kontot och inget belopp är på väg till kontot". KUUUUUUUUK!
När jag skulle ringa och skälla på dem, CSN, idag så har de mage att ha stängt i telefonväxeln. Fan, hur tänker de att man ska klara sig? Och hur smart är det att ha olika utbetalningsdatum till olika personer? Jag skrev ett argt mejl till dem där jag förklarade att jag snart skulle dö svältdöden. Antagligen kommer de att vänta tills de fått in studieförsäkran innan de skickar pengar. Jag kan tidigast få den påskriven på skolan på torsdag och därefter ska den skickas till CSN och därefter ska de ta beslut och det är helg och alltså kommer jag inte få pengar förrän tidigast nästa vecka.....säkert i slutet av den också. Fan

Guuuu

.....va kul det var på nyår hos di där fina i nya huset:) TACK!
Jag var full och bitter för första gången på ett halvår och blev i alla fall inte baksjuk. Närmare beskrivningar om festen kan läsas på www.pladderpladder.blogg.se  samt hos www.fridakortochgott.blogg.se
Och Musik och Kaninen, vi måste börja inseminera snart för jag fullkomligt älskar alla våra vänners underbara barn och är rädd för att jag kanske kramar sönder dem snart och jag inte får en egen plus att jag får pikar från mamman och pappan.

På nyårsafton glömde jag kameran med flit för att kunna åka tillbaks till festen och äta rester och även få lite tid med barnen folket. Efter att han våldgästat i det fina huset fick jag sällskapssjukpanik i soffan hemma och drog iväg till PM för att kika på hans nya tvlir. Det slutade med att jag fastnade i spelet och PM fick ligga på sängen och ha tråkigt utan handkontroll.

Hittade en flicka här på bloggen som ritade så fint. Titt så dant: www.myltan.blogg.se

Puss i stjärten.


RSS 2.0