Jobbig helg

Usch för min lediga helg. Usch och fy. Bråk, tårar, bortvända blickar och död. Tack Snåret för att ni finns och åtminstone lättade upp lördagskvällen. Tack Hellacopters för världens bästa video.http://www.youtube.com/watch?v=nIWyrDMF7zA

Skördevägen

I löf you to.

Fan vad bra jag stavade för att va så full igår, imponerad till tusen.
Idag har jag letat lite mer i bloggen och hittat ett inlägg på den gamla bloggen som handlade om grannapan, det va dock inte referarat till den folk verkar tro att den är refererad till. Jag försöker bara luska ut vart detta upphov till ilska började. Tyvärr hittar jag det inte men som ni märker så känner jag mig så pass påhoppad att jag måste skriva av mej lite på INTERNET.
Idag är jag så jävla bakis, men jag hade så himlarns roligt igår att det inte gör något att huvudet spränger och kräkset sitter i halsen. Jag va inte alls beredd på att jag gjort människor besvikna och de ville reda ut det i fyllan. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ( det når väl lättast fram här på bloggen ) om jag sårat någon. Hela grejjen bottnar dock i att jag blivit fruktansvärt sårad av personer i min närhet och därav skrivit av mig. Men, jag ska sluta nu. Jag lovar. Dock anser jag att spriten oftast gör människor till sämre människor.
Nu ska jag ta en välförtjänt sov efter att ha jobberiarbetat hela eftermiddagen.

Fyllo

Idag är det inte meningen att jag ska skriva egentligen eftersom jag är full men jag måste ju uppenbarligen.
Jag har tittat och tittat i bloggens tidigare inlägg och letat efter "grannfittan" men inte hittat det. Det de menar måste vara "elaka tanten". Jag ber om ursäkt att jag "outar" folk i min blogg, jag ber också om ursäkt för att jag skriver vad jag känner och jag ber om ursäkt till alla som känner obehag av mina inlägg. Jag är ledsen att behöva uppröra folk med mitt privatliv, att sprida ut, antagligen falska, rykten om väldigt namngivna personer och därav göra folk som snokat reda på min blogg upprörda. Förlåt. Jag tar tillbaks allt jag har sagt, för jag borde säga det personligen till folk, inte skriva om det på INTERNET. Jag tar tacksamt emot skit per telefon hela veckan så ring gärna och tycka illa om mej. Jag tar på mej allt!

It´s alive

But it`s not eating less.
Gudars vad jag är tjock.
Idag skulle jag träna men jag somnade i flera hundra timmar i stället.
Imorgon måste jag.
Annars jobberiarbetar jag mest.
OCH har varit full en gång. Full och tittat på Bob Hund och Skinheads.
Kaninen spenderade friskt alla sina pengar på öl till dom så de blev som olika drägg.
Nu försöker jag laga min stationära. Det går nog illa som vanligt.
L word säsong fyra, here I come again!

RSS 2.0