Skördevägen

I löf you to.

Fan vad bra jag stavade för att va så full igår, imponerad till tusen.
Idag har jag letat lite mer i bloggen och hittat ett inlägg på den gamla bloggen som handlade om grannapan, det va dock inte referarat till den folk verkar tro att den är refererad till. Jag försöker bara luska ut vart detta upphov till ilska började. Tyvärr hittar jag det inte men som ni märker så känner jag mig så pass påhoppad att jag måste skriva av mej lite på INTERNET.
Idag är jag så jävla bakis, men jag hade så himlarns roligt igår att det inte gör något att huvudet spränger och kräkset sitter i halsen. Jag va inte alls beredd på att jag gjort människor besvikna och de ville reda ut det i fyllan. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ( det når väl lättast fram här på bloggen ) om jag sårat någon. Hela grejjen bottnar dock i att jag blivit fruktansvärt sårad av personer i min närhet och därav skrivit av mig. Men, jag ska sluta nu. Jag lovar. Dock anser jag att spriten oftast gör människor till sämre människor.
Nu ska jag ta en välförtjänt sov efter att ha jobberiarbetat hela eftermiddagen.

Kommentarer
Postat av: Rövfejan

Jag tycker du ska fortsätta skriva precis vad du vill. Passar det inte folk så behöver de inte läsa. Du skriver ju inte ut några namn heller så. Keep up the good work, toots.

2009-07-19 @ 23:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0