01:03

Idag/igår kom finaste M och barnen på besök. Det va länge sen jag trivdes så mkt som jag gjorde då. Underbart trevligt M. TACK! Vi fikade och trotsade sedan spöregnet och begav oss ner till slottsparkens nya lekplats. På vägen hem smög vi lite på Soffy som ju fått en liten flicka i dagarna men vi kunde inte komma på vilken balkong som va hennes så vi fick tji.
När M och barnen åkt hem för-åt jag mig på köttfärslimpa och åkte med spyan i halsen till PM för att titta på Gomorra vilken visade sig vara så tråkig och italiensk att jag spelade tvlir ist. När jag tröttnade på det drog Fittan och jag ett raggarvarv runt butbro med nya Bad religionblandbandet på hög volym. Kom hem och ropade på Matsa som glatt kom utspringandes ur skogen med en halvdöd mus i käften. Jag försökte få honom att låta den gå fri men han bara morrade åt mig och tuggade sedan så benen knäcktes på den stackars oskyldiga musen. Ännu mera kräkfärdig gick jag in och pussade på Femman i stället. Matsa får spendera natten ute!

Jag höll också på att bli dödad av en elak tant när jag på tidig eftermiddag bakade köpte bullar på ICA. Jag stod i godan ro vid kakhyllan och hon kom som en ångvält med sin vagn och trängde in mej, längre och längre in tills jag fick åla mig ut i en springa som inte alls var gjord för en frodig kvinna som jag. När jag väl kommit ut och skulle gå vidare hade tantaset ställt sig och sin vagn i vägen igen och jag såg flera som ålade sig runt. Usch.

Kommentarer
Postat av: M

Tack själv söta! Det var jättemysigt! J snackade om femman o ormen hela vägen hem.

2009-05-24 @ 07:43:05
Postat av: Rövfejan

Kärringjävel. Inte du alltså, utan tanten i butiken.

2009-05-24 @ 10:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0