Hallelujah

Idag tecknade min lärare till Molly Sandéns svenska version av Hallelujah och herre min Je va vackert det var! Tårarna va nära och håren reste sig på hela kroppen. Jag önskar att alla kunde få se det. Jag ska lära mig den och se om jag kan göra lika fint. Inte visste jag att Molly va så duktig heller..

Inatt kunde jag inte sova, vände och vred och kollade klockan 100 gånger. Klockan 3-4 hade jag väl bara slumrat korta stunder och förflyttade mig till soffan ist för att försöka där. Då börjar såklart Matsa härja om nåt som hänt för flera dagar sen och väcker Femman som sätter igång och mellantadiesladdar i hela lyan och efter det var det helt kört. Jag klädde helt sonika på mig ipoden och skateskorna och gav mig ut på en powerwalk runt fem halv sex på morgonen. Det va ganska trevligt faktiskt och väl hemma efter 45 minuter kunde jag i lugn och ro dricka kaffe, duscha och äta frull. Sen fick jag lite smygpanikångest på första lektionen, antagligen p.g.a sömnbristen, men ignorerade den och fortsatte zombieliknande i skolan hela dagen fram till fyra då vi slutade och jag hamnade på sofflocket med Femman på magen.
Klockan sju vare dags för fotboll med Pyret, hon va så duktig så och vann bästa spelare priset.
Nu har jag diskat och försökt, förgäves, ladda upp foton på fisboken som bara hänger sig. Ska ta mitt pick och pack och lägga mig i sängen med Gerrard tills jag somnar (hoppas jag kan) för att förhoppningsvis hinna med en promenad innan skolan imorgon med och sen ska ni se har jag snart Kellogskroppen"!

Kommentarer
Postat av: Frida

Usch vilken mardrömsnatt. Vad duktigt att powerwalka, kan inte Matsa va b-vakt så kan jag hänga på ;)

2009-05-26 @ 09:24:58
URL: http://fridakortochgott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0