Tårar

Idag kom det tårar av glädje för att min finaste moster har fått tillbaks lite känsel i benen. De bara sprutade på mammas jobb så hennes chef tittade konstigt på mig.

Såg också Soffys fina, fina bebis K! Det va skoj.

Kväll; repa gubbrock, fotboll med Pyret och nu Spindelharpan.

Hallelujah

Idag tecknade min lärare till Molly Sandéns svenska version av Hallelujah och herre min Je va vackert det var! Tårarna va nära och håren reste sig på hela kroppen. Jag önskar att alla kunde få se det. Jag ska lära mig den och se om jag kan göra lika fint. Inte visste jag att Molly va så duktig heller..

Inatt kunde jag inte sova, vände och vred och kollade klockan 100 gånger. Klockan 3-4 hade jag väl bara slumrat korta stunder och förflyttade mig till soffan ist för att försöka där. Då börjar såklart Matsa härja om nåt som hänt för flera dagar sen och väcker Femman som sätter igång och mellantadiesladdar i hela lyan och efter det var det helt kört. Jag klädde helt sonika på mig ipoden och skateskorna och gav mig ut på en powerwalk runt fem halv sex på morgonen. Det va ganska trevligt faktiskt och väl hemma efter 45 minuter kunde jag i lugn och ro dricka kaffe, duscha och äta frull. Sen fick jag lite smygpanikångest på första lektionen, antagligen p.g.a sömnbristen, men ignorerade den och fortsatte zombieliknande i skolan hela dagen fram till fyra då vi slutade och jag hamnade på sofflocket med Femman på magen.
Klockan sju vare dags för fotboll med Pyret, hon va så duktig så och vann bästa spelare priset.
Nu har jag diskat och försökt, förgäves, ladda upp foton på fisboken som bara hänger sig. Ska ta mitt pick och pack och lägga mig i sängen med Gerrard tills jag somnar (hoppas jag kan) för att förhoppningsvis hinna med en promenad innan skolan imorgon med och sen ska ni se har jag snart Kellogskroppen"!

01:03

Idag/igår kom finaste M och barnen på besök. Det va länge sen jag trivdes så mkt som jag gjorde då. Underbart trevligt M. TACK! Vi fikade och trotsade sedan spöregnet och begav oss ner till slottsparkens nya lekplats. På vägen hem smög vi lite på Soffy som ju fått en liten flicka i dagarna men vi kunde inte komma på vilken balkong som va hennes så vi fick tji.
När M och barnen åkt hem för-åt jag mig på köttfärslimpa och åkte med spyan i halsen till PM för att titta på Gomorra vilken visade sig vara så tråkig och italiensk att jag spelade tvlir ist. När jag tröttnade på det drog Fittan och jag ett raggarvarv runt butbro med nya Bad religionblandbandet på hög volym. Kom hem och ropade på Matsa som glatt kom utspringandes ur skogen med en halvdöd mus i käften. Jag försökte få honom att låta den gå fri men han bara morrade åt mig och tuggade sedan så benen knäcktes på den stackars oskyldiga musen. Ännu mera kräkfärdig gick jag in och pussade på Femman i stället. Matsa får spendera natten ute!

Jag höll också på att bli dödad av en elak tant när jag på tidig eftermiddag bakade köpte bullar på ICA. Jag stod i godan ro vid kakhyllan och hon kom som en ångvält med sin vagn och trängde in mej, längre och längre in tills jag fick åla mig ut i en springa som inte alls var gjord för en frodig kvinna som jag. När jag väl kommit ut och skulle gå vidare hade tantaset ställt sig och sin vagn i vägen igen och jag såg flera som ålade sig runt. Usch.

RSS 2.0