Vin och söndag

Jag har köpt en baginbox, den dricks det hejvilt ur.
Idag saknar jag.
Nio dagar av duktighet.
Men idag är det svårt.
Fan.

Fuck Måns

Fan, idag kom den. Den lilla rosa (den stora röda är redan igång thankyouverymuch). Glad i hågen laddade jag den hos Kaninen medans jag köpte makeup-borstar för hela CSNbidraget. No gubbvil makes Nuckan a dull Nuckan. Trött som en häst, halvsovandes till That 70s show i Kaninens soffa, kom jag på att det var mycket andra saker som skulle behöva uträttas denna dag. Schampo-inköp på ÖB samt kattsand till den stackars illaluktande kattlådan som inte fått veckopeng på flera veckor. Upp ur soffan, ut igenom staden i, SÅKLART, rusningstrafik. Stod still hur länge som helst med Fittan som inte lät hur glad som helst på tomgången. Polispiké som kör ut mitt i vägen från cykelvägen, karlar i gråa volvos som ligger i arslet på Fittan, inget balsam kvar på ÖB, stängt på djurbusinissen...suck.
Väl hemma gjorde sig herr menshuvud bekväm i hela kroppen och jag tog fram min nya, rosa, laddade mobil. In med SIMkort.....NÄHÄ!!! Hur fan ska man få upp luckan då? VEM FAN HAR KONSTRUERAT ERICSSON W209 eller vad fan den nu heter? Till slut fick jag loss den, och det va inte lite våld jag fick utöva, och fick in SIMkortet. Då ska de där jävla kontakterna skrivas in. Det finns ingen "NEJ"-smssignal, det finns ingen Benny hill theme att sätta som ringsignal och jag undrar verkligen hur det kommer att låta imorrn när jag vaknar av alarmet. SUCK. Jävla Måns. Han hade skickat den i en liten låda också, kom inte alls och levererade personligen iklädd arbetarbyxor som han lovade. KUKEN!

OBS! Kikki är Krickan..jävla undercoverKrickan....;)

Som en tupp

Stolt som en tupp är jag över Kaninen som skötte sig utmärkt på tvn ikväll! Tänk att hon är kompis med mig.
Lite bättre kraxar jag idag också, har varit i skolan och spridit min bakteriehärd och haft kittelhosta tills tårarna sprutade.
Stolt är jag också över mig själv som fick bra betyg av lärar´n trots dålig förberedelse, jag måste vara en naturbegåvning.
Idag är det också en jävla lång tid sen 2009/03/21 00:31 och jag är väldigt nöjd över att mina annars så flinka fingrar har hållt sig i skinnet och ovanpå täcket. Det ska väl bli bättre och kännas mindre vad det lider hoppas jag.
Imorgon hoppas jag att jag ska få min nya fina rosa telefon av min kille Måns på Tre så jag kan lägga allt annat skit i den gamla telefonen åt sidan.

Jag undrar dock över en sak; vem är Kikki?

*snörvel*

Syndens hund

Blä vad sjuk jag blev. Ett tu tre fick jag hals i lördags. Efter undefär två timmar hade jag en sån hals att jag inte kunde svälja, hosta eller prata. En tur till bhallen för att införskaffa vitlök och därefter göra hönsbuljong med pressad vitlök, purjo och vitkål. Söndagen spenderades liggandes i soffan. Söta Sus köpte blåbärssoppa och tidning innan hon for iväg från bakteriehärden. I natt har det svettats och hostats och idag är det kittelhosta som gäller. Snoret tar aldrig slut.
Det är antingen cancern, Hiven eller graviditeten. Syndens hund..

Sol och spenat

Geeeeud vad fint solen lyser. Man blir verkligen glad. Dagen har spenderats på vårt klassrums balkong med T-ord och teckenspråkslexikon i knät. Kan det bli bättre? Jag har fått några fräknar:)

En annan grej som jag skulle vilja framföra är att det inte alls är som mitt ex sa till min internetflirt. Jag bad nämligen två ex att berätta om mig för min internetflirt i telefon. Det ena exet sa att jag va snäll och rolig men att jag inte kunde laga mat. Fuck him! Jag är tamejfan världsbäst på att laga mat. Nuförtiden blir jag glatt överaskad prick varje gång jag smakar av mina rätter varav den senaste var en superb stuvad spenat. Ja, så det så!

Nu ska jag lägga mig med en bok och njuta av solskenet.

Brrrrrååååå

Gud vilken helg!
Vilken underbart trevlig helg!
Makabert fynd-gubbarna kom och gästade Fimpan och det var pi länge sen jag hade så roligt! Konsert på fredagen, dock med migrän fast den försvann senare. På lördagen var det stress; Först köra slöa makabra gubbar till FMF sen hämta skåp med Taven sen fotboll med Chess och Ankans karl på O learys. FYRA ETT till Liverpool såklart! Sen ner till FMF med fyllekärleksfulla Chess och kramas med gubbarna och spela in splitsingel. Fan vad jag tycker om dem! Igår hade jag stor saknad efter att de åkt hem. Kom tillbaks!

Blogga

Jag vet, jag är dålig på att blogga. Men just nu känner jag att jag har all tid i världen til bloggen. Allt för att slippa dammsugningen..Sen när jag har bloggat tror jag att jag måste ringa Kaninen för henne har jag inte pratat med sen igår natt. Det är väldigt viktigt. Sen måste jag ju dricka upp kaffet innan också plus fundera på vad jag ska söka på på min nya Spotify. Det är mycket nu som jag sert.

Igår då! 4 fucking 0!! Det är ett jävla bra lag jag har börjat hejja på. Jag är avis på Doris som var där.

Idag har jag festat rejält med, hua, fiskbullar! Min ekonomi är lika med noll denna månad och pappan vägrar svara på mina ursöta sms om pengar så det blir nog fiskbullar och blodpudding till leda. Måste ju köpa snus och kattmat i första hand och sen skulle ju faktiskt Mats behöva avmaskas då han är som ett benrangel nuförtiden. ( man får väl hoppas att det är mask iaf så det inte blir som med Tompa och Manne och de bara smalnar av och dör..) Mats får aldrig dö! Så är det bara.

Nu måste jag ringa, dricka och fundera.

RSS 2.0